iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Според майката на убитата Мирослава: Заека е страхливец!

Според майката на убитата Мирослава: Заека е страхливец! 07_1438242099

Човек умира само веднъж, а страхливците всеки ден, като заека е един изверг и страхливец, който си получи заслуженото, но остави мистерията около убийството на дъщеря ми неразкрита.

Това казва пред столичен всекидневник Емилия Шумкова, майка на зверски убитата Мирослава от Перник.Преди повече от година Марио Любенов- Заека бе осъден окончателно от ВКС на 28 години затвор, след като призна вината си за убийството на 17-годишната Мирослава. Той обаче поиска делото да се води по съкратената процедура и свидетели така и не бяха разпитани, което остави загадката около съучастниците му неразкрита.

Въпреки че е доволна от присъдата, майката на убитото момиче е доволна от присъдата. Тя обаче е убедена, че Заека е имал съучастници, които са го притиснали и именно затова той е поел цялата вина.

Емилия Шумкова е на мнение, че има редица пропуски на разследването на зверското убийство, а най-голямата грешка е допуснатото самоубийство на Стойчо Стоев. Именно той бе човекът, който показа къде е трупът на Мирослава и вероятно е щял да каже истината около отвличането и убийството й.

Източник: blitz.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.