iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Девет пъти хващат наглец без книжка в бракуван голф

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Перничанин разби рекорда за нагли шофьори. Нашенецът е залавян девет пъти зад волана без книжка и то в бракуван голф. Нахалникът без капка срам вози без тапия за правоуправление и децата си.

Полицаи сгащили чешита за девети път вчера. Униформените спрели за  проверка лек автомобил Фолксваген „Голф”, управляван от перничанина С.Б./24 г./. Мъжът шофирал без книжка и в колата били съпругата му и двете му непълнолетни деца. Справка показала, че на С.Б. са му съставени 8 акта за шофиране без свидетелство за правоуправление, като същият не се явявал за получаване на наказателните постановления. Голфът е спрян от движение поради техническа неизправност. Предният ден колата е управлявана от брата на 24-годишния мъж, който също е неправоспособен.

Започнато е досъдебно производство по чл. 343 „в” от НК, който предвижда до две години лишаване от свобода.

Общо 76 моторно превозни средства са проверили органите на реда през вчерашния ден. Съставени са 23 акта и 22 фиша за нарушения на Закона за движение по пътищата. Най-много са били водачите, санкционирани за неправилно паркиране. Само за два часа в централната градска част на Перник са установени и глобени 19 шофьори. На 8 са съставени актове, а на 11 фишове. Шест човека са  карали без книжка, а двама с алкохол в кръвта под 1,2 промила.   През денонощието са станали  две леки пътнотранспортни произшествия, без загинали и пострадали.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.