iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кандидат за ченге открадна кола

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Мераклия за сержантско място в полицията открадна кола. Младежът се издънил, погазвайки закона по време на приемните изпити.
Кандидатът подал документи за вакантните 10 места за сержанти в охранителна полиция в Перник. Докато тече едномесечният срок за проверка на мераклиите обаче нашенецът не се сдържал и задигнал ауди от София. Ченгетата го заловили и при проверка на името му в системата на МВР останали втрещени като разбрали, че кандидатства за сержант. Крадецът веднага е бил отстранен от конкурса, разказа шефът на областната дирекция комисар Валентин Димитров. Издънката не е работил нищо друго след завършване на гимназия. Досега няма в досието си други незаконни деяния.
Наплив като за митничарско място отчитат в полицията за конкурса за сержанти. 147 души са се пробвали да станат ченгета, борейки се за 10 места. На практика за едно щатно място са се борили 14 души. 15 от тях обаче са преминали успешно през изпита за физическа подготовка, теста за интелигентност и психотеста. Финалистите отиват на заключително интервю, при което петима от тях ще отпаднат. Сред  мераклиите е имало и жени, но нито една от дамите не е оцеляла през първите турове на конкурса.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.