iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мъже от Перник са издирваните за серия обири на банкомати

Мъже от Перник са издирваните за серия обири на банкомати 11_1510647750

Тодор Богданов, Кирил Йорданов – Джонката и Кирил Микев са издирвани. Причината е серия обири на банкомати, като заподозрените са от Перник и затова градът през целия ден беше под полицейска обсада. Всички те се са близки до известния пернишки касоразбивач Валентин Кирилов – Пуйката, съобщават от бТВ. Били са близки и с разстреляния през 2013 г. Венцислав Димитров – Мечан, сочен като авер на Пуйката.

Самият Валентин Кирилов от известно време не участва лично в обирите, а изпраща хората си да разбиват банкомати, твърдят източници на телевизията.

Кирил Йорданов е собственик на заведението „Ла Негро“ в кв. Изток. По информация на бТВ управителят на заведението му е арестуван.
сн. бТВ
сн. бТВ

Обиски и претърсвания имаше през целия ден в града, включително и в апартамента на Кирил Микев. На същия адрес са регистрирани и двама от издирваните.

Оказа се, че задържаният днес няма нищо общо с обирите. По време на акцията обаче са прибрани доста хора от Перник, близки до издирваните.

От МВР предупреждават, че тримата издирвани може да са въоръжени и много опасни. Призовават гражданите ако знаят нещо за тези лица или къде се намират, да се обадят в най-близкото районно управление, анонимността им е гарантирана.
Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.