iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Законна ли е сечта край Чуйпетлово

Перник: полицейска лампа

След проявената гражданска инициатива, в сайта на село Чуйпетлово публикувахме снимки, направени от наши читатели, за евентуална незаконна сеч на гората в региона. Статията бе публикувана и тук: Сеч на гората край Чуйпетлово

За директна връзка със служителите от МВР Перник можете да използвате телефон:  076/676376 в допълнение към 112, за максимално бърза реакция на територията на Пернишка област!

В отговор на официално запитване от наша страна днес комисар Димитров лично се свърза с г-н Б.Йорданов в уверение, че е направена проверка и сечта е законна! По-долу е публикуван текста на официалния отговор писмо:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЙОРДАНОВ,

По повод Ваше писмо и подаден сигнал от читатели на сайта Ви на 04 септември тази година, за незаконна сеч в Природен парк “Витоша”, е извършена незабавна проверка. Служители на Второ РУ “Полиция” – Перник са проверили района и е установено, че сечта се извършва от представители на ДДС “Витошко” – Студена. Същите разполагат с необходимите документи за подобен род дейност и цялата работа се осъществява под надзора на горските стражари. 

          Ръководството на Областна дирекция на МВР – Перник Ви благодари за гражданската позиция и ще бъдем изключително доволни, ако и в бъдеще проявявате подобна нетърпимост към всякакъв вид нарушители. За нас е много важно да получаваме бързи и навремени сигнали, което би ни позволило да работим превантивно, а не след събитията.

          Още веднъж Ви благодарим за проявената бдителност и се надявам на бъдещо партньорство. 

гр. Перник                              ДИРЕКТОР ОДМВР – ПЕРНИК,

07.09.11 г.

                                                 КОМИСАР: _/п/______________          

                                                                  /ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ/

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.