iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще има коледни празненства в Младежки дом – Мошино

Ще има коледни празненства в Младежки дом – Мошино  12_1481868241

Традиционно, за светлите коледни празници, Младежки дом – Мошино ще зарадва своите възпитаници и техните родители с поредица от изяви на творческите състави и формации, като те са следните:

На 18 декември – 17.00 ч. в Младежкия дом малките балерини на Александра Борисова ще изнесат коледен открит урок, а на 19 декември от 17.00ч. ще е партито „Коледен карнавал" на школата по художествена гимнастика „Едая", с ръководител Албена Паунова. Същият ден в художествената галерия „Марин Гогев" на Кметство „Изток" от 18.00 ч. започва коледния концерт „Да подарим песен" на Детска вокална група "Хвърчило", с музикален ръководител Елена Христова и детската формация на Хип-Хоп "DA Clique".

На 21 декември от 18.00 ч. в малкия салон на ОК „Дворец на културата" под мотото „Бяла магия от музика" малките музиканти от класа по пиано на Славена Вражалска ще зарадват своите почитатели с прекрасните си изпълнения. Там ще бъдат аранжирани и произведения на приложниците от Школата по керамика с ръководител Емануил Врангов. Коледните прояви ще продължат и на 22 декември, когато в ЦПЛР – ОДК, гр.Перник – 19.00 ч. ще бъде коледния концерт „Нощта на чудесата" на Хип-Хоп "DA Clique" и Вокална формация "Синева".

На 23 декември от 15.00 часа в Центъра за отдих на открито на кметство „Изток", жителите и гостите на квартала ще могат да се включат в празничната проява „Коледен благослов". Малките сурвакари от детска градина „Българче" ще пожелаят на всички присъстващи здраве, късмет и берекет, а момичетата и момчетата на Фолклорен ансамбъл „Граово" ще пеят и танцуват. Много музика, хора и настроение очакват всички, дошли на празника.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.