iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хороскоп за 19.октомври 2011

Зодиак - дневен хороскоп

 Овен Овен: Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Телец Телец: Денят изисква внимание и предпазливост: ако днес допуснете грешка, та макар и най-незначителната, вероятно ще бъде забелязана от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е недопустима, а и ситуацията не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат отношенията с родителите - много трудно ще стигнете до единно мнение, а за осъществяването на каквито и да било планове , ще се изисква невероятен запас от търпение и снизходителност.

Близнаци Близнаци: Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че противниците умело ще използват всички Ваши грешки и погрешни ходове, и в крайна сметка излиза, че за собствените си проблеми сте виновни Вие, и само Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които успешно сте си сътрудничили в близкото минало , но опитите да възстановите много стари връзки, са обречени на неуспех. Днес може да бъдете увлечени от нова идея или привлекателна особа, тъй като Вие, както и всички представители на Вашия знак, много лесно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи романтични приключения, но сериозни отношения едва ли ще започнете.

Рак Рак: За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв Лъв: В този момент Вашата роля не е съвсем ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират около Вас. Но само недейте да забравяте, че имате много осезаем принос в общата работа. Не сте само винтче в колелото, управлявано от власт имащите. Усилията Ви действително дават полза и сте в състояние нещо да промените. Затова направете така, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята репутация.

Дева Дева: Най-добрият Ви приятел днес ще се окаже и най-добър помощник при решаване на любовните проблеми. Той ще Ви посъветва, ще Ви изслуша , и даже е напълно възможно, по някакъвв начин да се опита да покаже на обекта на Вашите въздишки, чувствата Ви. Ако намирате последното за неуместно, най-добре ще бъде веднага да прдупредите приятеля за това. За всеки случай...

Везни Везни: Днес ще се наложи да употребите много усилия, за да спазите необходимата дистанция, независимо дали става дума за спринт или за маратон. Не се страхувайте да приемате предизвикателството, независимо колко неуверено се чувствате и колко рисковано изглежда това. Дошло е време да се заемате за работа и да повярвате, че ще успеете да се справите със ситуацията. Това е още един вид самообразование, а също и прекрасен повод да покажете на останалите, че сте способни. Съвсем не е задължително на някого нещо да доказвате, така че действайте и се радвайте на резултатите.

Скорпион Скорпион: Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.

Стрелец Стрелец: Опитайте се през този ден да не усложнявате прекалено онова, което става между Вас и човекът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размисли, и би било идеално, ако успеете да избегнете депресията.

Козирог Козирог: Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

Водолей Водолей: През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби Риби: През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

Хороскоп от lamqta.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.