iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Няма физкултурен салон в VІІ ОУ „Георги Сава Раковски” в Перник

Няма физкултурен салон в VІІ ОУ „Георги Сава Раковски” в Перник  10_1477814019

VІІ ОУ „Георги Сава Раковски” в Перник е без физкултурен салон, като 400 деца няма къде да играят физическо в дъждовни и студени дни, защото салонът е затворен от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/. Това съобщи на сесия на Общинския съвет зам.-председателят и съветник от групата на Патриотичната коалиция Милан Миланов и попита кмета Вяра Церовска знае ли за този проблем и какви мерки са взети.

Покривът на сградата е протекъл още през месец февруари и има предписание от РЗИ за затварянето на салона и забрана за използването му докато покривната конструкция не бъде ремонтирана.

Общинската администрация пое ангажимент още в периода февруари – март, че този проблем ще бъде решен, припомни Миланов и допълни, че заместник-кметове му дали отговор, че бригада вече прави ремонт на покрива и няма да допусне затварянето на салона. До днес резултат няма.

Кой ще поеме отговорност за това безобразие, попита Милан Миланов, който ще получи отговор на следващата сесия. Кметът има право да подготви отговора си и да го представи на следващо заседание на ОбС.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.