iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Търсят се учители във врачанско

Търсят се учители във врачанско 08_1470749468

Има глад за учители във врачанско около месец преди първия звънец, като от просветния инспекторат са обявили 30 вакантни места за преподаватели по фундаменталните науки и специализирани предмети. Най-много свободни позиции има в учебните заведения на Враца, Мизия и Оряхово.

С рекордно непопълнен състав е професионалната гимназия по химически технологии в Мизия. Там се търсят учители по руски, английски, физическо, български език и литература, химия, биология, математика и физика. Обявено е място и за педагогически съветник.

В елитното средно училище „Христо Ботев” във Враца пък са обявени 6 конкурса – за възпитатели в прогимназиален етап и начален учител, преподаватели по руски и английски език, география и икономика, както и по български език и литература.

В община Оряхово търсят петима преподаватели. СОУ „Христо Ботев” в града има нужда учител по технология на винопроизводството и лозарството. А са обявили свободни места за преподаватели по химия, биология и човекът и природата.

Учители по хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг се търсят във Враца и Криводол. Преподаватели по английски и български език търсят и в средното училище „Васил Кънчов” във Враца. Математическата гимназия в областния град трябва да попълни състава си с учител по физическо възпитание и спорт. Вакантно място има и в професионалната техническа гимназия във Враца за учител по теория и практика.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.