iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отново протест срещу бежанците

Отново протест срещу бежанците 10_1476252095

На 21.10.2016 ще повторим протеста пак от 20:00 часа. Пак на площад света Неделя! Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха никакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови.

Разбрахме, че Европа е повелила на ”българското” правителство, България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро, като ”компенсация”. Всички знаем алчността на ”нашите” политици, а и видяхме, че те вече обнародваха в държавен вестник проекти за интеграция на ”бежанци” и разселването им в по-бедни общини. Сделката на новата епоха с евро проектите за България вече ще са бежанци срещу пари за клептократите с цел превръщането на Родината ни в бунище за човешки отпадък!

Ислямизацията на България и подмяната на населнението са вкарани в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи. Този път трябва да сме повече и по-категорични в действията си, иначе ще загубим Отечеството си, а така и собственото си бъдеще. Този път, наш дълг е да извършим нужното и правдивото за да подсигурим бъдещето на нашия род и деца, като това трябва да стане на всяка цена, иначе проклети да сме!

"Национална съпротива"

Връзка с нас:
Благовест Асенов - 0877201997
Николай Йовев - 0876148881

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.