iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


С любов за Тони

С любов за Тони 03_1490625117

На 25 март, Общински театър "Боян Дановски" беше домакин на благотворителния концерт "С Любов за Тони". Роден с тежка диагноза и до днес, той и неговите родители се борят. Съдбата му е изпитание на героизма и надеждата всеки ден. Тони е богато момче, защото е заобиколено с уникални приятели. Вече пораснал, той е ученик в 3-ти клас на X-то ОУ "Алеко Константинов". Неговата класна ръководителка, г-жа Василева, и съучениците му го обграждат с много внимание и обич. От сцената те му пожелаха успех на поредната операция в Словения. Към приятелите на Тони се присъединиха певците и танцьорите на ФА "Граово" , които дадоха всичко от себе си в подкрепа на каузата в препълнената театрална зала.
Съпричастността на толкова много хора развълнува и предизвика сълзи на благодарност в очите на мама Ася и тати Емо , а организаторката Румяна Лазарова , нямаше думи, с които да благодари на всички, които бяха там за да подкрепят Тони - едно много дълго чакано дете.
Средствата, които бяха събрани на благотворителния концерт ще подпомогнат рехабилитацията и лечението на Тони в чужбина.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.