iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират информационни дни за представянето на проект „Непознатата България – Откритието – Западни покрайнини”

Организират информационни дни за представянето  на проект „Непознатата България – Откритието – Западни покрайнини” 05_1401450075

„БИК – Българска издателска компания“ АД съвместно с общините партньори по проекта, имат удоволствието да Ви поканят на поредицата от информационни дни за представянето на проект „Непознатата България – Откритието – Западни покрайнини”.

Информационните дни имат за цел да представят възможностите за различни видове туризъм на територията на общините Трън, Брезник, Драгоман и Сливница – екологичен, културен и поклоннически, а също така и туристическите обекти от района „Непознатата България – Откритието…“.

Целта на срещите е: да подобрят осведомеността за природното, културно и историческо наследство на територията на четирите общини, разпространение на подходяща информация сред туристическия бизнес и местното население, насърчаване на ефективната двустранна комуникация, участие и ангажиране на местния бизнес в разработването и разрешаването на общи проблеми.

Информационният ден във всяка община, ще се проведат съгласно приложения график и дневен ред. В Община Брезник той е на 10.06.2014 г. Читалище „Просвещение”, Малък салон, а в Община Трън е на 01.07.2014 г. в Народно читалище „Гюрга Пинджурова-1895г.“, вход „Камерна зала“, втори етаж.

Всеки който желае да участва, моля да попълни приложената форма за участие.

Регистрацията на присъстващите ще се извърши на място, в деня на съответното събитие.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.