iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тесла и Миньор наравно в Чикаго

Тесла и Миньор наравно в Чикаго 02_1486020870

"Миньор" (Чикаго) завърши наравно 5:5 със сръбския тим ФК "Никола Тесла". Противникът поведе с 1:0, а малко преди края на първата част, "чуковете" показаха характер и с човек по-малко на терна изравниха за 1:1. Попадението, с красив удар от воле, отбеляза Иван Михалев. С подновяването на играта, сърбите поведоха с 2:1, а по-малкият брат на голмайстора - Велиян Михалев, изравни за 2:2. Съперникът успя да повeде отново в резултата за 3:2. Малко след това, Ивалин Гунчев беше грубо фаулиран отзад в наказателното поле и реферите отсъдиха дузпа. Зад топката застана Дидо Радев, който вкара хладнокръвно за 3:3. На следващата атака, отново той, със самостоятелен пробив и страхотен удар по-диагонала, покачи на 4:3. За лош късмет, сърбите изравниха веднага, но 30 секунди преди края, Михаил Киров вкара за 5:4. Междувремнно, младият Вeлиян Михалев беше изгонен за втори път със син картон, заради невъздържано поведение. И така, в оставащата половин минута, сърбите вкараха шестима полеви играчи и успяха да изравнят за крайното 5:5.
"От началото на зимния сезон, това беше един от най-добрите ни мачове. Момчетата се опитаха да спазят указанията и успяха почти на 100 процента, но липсата на рутина и късмет ни попречи да излезем крайни победители. Благодарим на г-н Цветан Цветанов, който ни донесе лично новите екипи. Продължаваме напред и чакаме сезона на открито, където е по-голямата ни сила", коментира треньорът на "Миньор" (Чикаго) - Емил Миланов.
Тази неделя, от 3:15 ч. следобяд, в "Одиум спорт център", "Миньор" (Чикаго) играе с друг сръбски тим ФК "Република Сръпска".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.