iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Деца от Перник ще посещават кино

Деца от Перник ще посещават кино 12_1481959967

В навечерието на едни от най-светлите християнски празници Рождество Христово и Коледа, областната организация на Жени ГЕРБ-Перник и общинските съветници от политическа партия ГЕРБ ще зарадват децата от ЦНСТДМ-гр. „Перник“ с посещение на кино, като по време на поредното посещение на дамите в центъра, децата споделиха, че тяхното коледно желание е да отидат на кино в София. Днес парите за посещението бяха дадени на директора на социалната институция г-жа Цецка Кованджийска лично от председателя на групата съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева и организационния секретар на областната структура на Жени ГЕРБ-Перник Маргарита Мирчева.

„За нас е истинско удовлетворение да знаем, че сме сбъднали поне една мечта на тези прекрасни деца. Когато видиш усмивката на лицата на толкова много деца, няма как да не се почувстваш щастлив и пълноценен“, сподели Маргарита Мирчева.

Председателят на групата общински съветници на ПП ГЕРБ-Перник Румяна Гьорева подчерта, че в навечерието на толкова светли празници всички трябва да отворим сърцата си към проблемите и потребностите на хората в нужда.

„Аз лично познавам децата от центъра и те наистина са страхотни. Децата живеят в среда, която е много блика до семейната и зная, че тук се чувстват добре. От името на групата от общинските съветници на партия ГЕРБ искам да им пожелая весели празници, много щастие и късмет през новата година, а ние ще се опитаме да удовлетворим поне част от техните желания и потрбности“, каза още зам.-председателят на ОбС-Перник.

Общо седем деца от ЦНСТДМ-гр. „Перник“ и три деца от ЦНСТ в кв. „Драгановец“ утре ще имат възможността да се насладят на седмото изкуство.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.