iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Променят движението в София заради мач между Левски и ЦСКА

Променят движението в София заради мач между Левски и ЦСКА 10_1476513445

Футболната среща между ЦСКА и "Левски" ще доведе до промени в движението в София, като най-много ще бъде засегнат районът около Националния стадион "Васил Левски", където ще се проведе мачът.

От Столичната община обявиха, че се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства до 16.00 часа този следобед при секторите Б, В и Г на стадиона. От 08.00 до 19.00 часа днес същата забрана ще важи и за моста пред националния стадион.

Престоят и паркирането са забранени от 12.00 до 19.00 на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски".

От 15.00 часа до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх" и по бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

Маршрутът на автобусна линия номер 75 се скъсява до Военната академия от 14.00 часа до края на мача.

Източник: cross.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.