iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Спирки падат във врачанско

Спирки падат във врачанско 01_1452156178

Като лавина нарастват щетите от бурята, която нощес мина през Врачанско, като около 6.30 часа спирка на градския транспорт е паднала върху автомобил "Форд Мондео". Инцидентът е станал пред блок 18 в ж.к. „Дъбника" във Враца. Леката кола е била паркирана зад спирката и вятърът направо е стоварил върху нея металното съоръжение.

Още сутринта авариен екип на БКС е посетил мястото, но тъй като има пострадал автомобил, служителите решили да не вдигат падналата спирка. Пред бл. 18 пристигна и зам.-кметът на Враца Мария Попова,с която комуналното дружество координира своите действия. Очаква се до края на деня спирката да бъде вдигната и прибрана в складовете на БКС, тъй като металът е изгнил и тя повече не може да бъде използвана.

Бурята снощи е успяла да събори и покрива на известния ресторант „Вили", който се намира на пл."Родина" във Враца. Съборена е и ограда на имот по пътя за Монтана. Край училище „Васил Кънчов" пък е прекършен солиден бетонен стълб. Паднала е и спирка на бул. "2-ри юни" близо до църквата "Св. Николай".

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.