iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Георги Първанов засвидетелства своята подкрепа към Станислава Алексиева

Георги Първанов засвидетелства своята подкрепа към Станислава Алексиева 10_1507458268

Президентът Георги Първанов засвидетелства своята подкрепа към Станислава Алексиева. Причината е тя да стане кмет на община Трън. Той лично я подкрепи в предизборните и срещи в пазарния ден за Трънско.

Ние припознаваме в лицето на Станислава Алексиева един достоен кандидат, един достоен кмет и специалист, който ще работи в полза на жителите на Трънския край, заяви категоричната си позиция пред жителите на Трънска община президентът Георги Първанов. Той, заедно с независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева, областния лидер на ПП АБВ-Петър Първанов и придружаващите ги лица се срещнаха и разговаряха с гражданите на пограничния район. От своя страна те пък споделяха болките си и вижданията си за политиката на страната. Най-честото искане към президента/2002-2012 г./ Георги Първанов бе снимка за спомен, на която той и независимия кандидат за кмет на община Трън-Станислава Алексиева не отказваха.

Подкрепяме независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева затова, че тя умее да работи с хората, да се вслушва в техните проблеми, да защитава интересите им, още веднъж заяви позицията си областният лидер на ПП АБВ-Перник Петър Първанов. Със своите действия като кмет и секретар на Общината е доказала, че по-важните са хората, а не партийните и корпоративните интереси, каза още той. И добави, че тя е личност с активна гражданска позиция, което е важно за един управленец от пограничен район като Трън.

Обединените патриоти също припознават Станислава Алексиева като работещия професионалист, който е подходящ да застане начело на управлението на община Трън.

От ПП АБВ, коалиция „Обединени патриоти“ /ВМРО-БНД, НФСБ и Атака/ призовават членовете на партиите и симпатизантите си да гласуват за независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева с бюлетина № 11.
Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.