iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Областният се срещна с ученици от ПГТС

Областният се срещна с ученици от ПГТС 01_1485270956

В Областна администрация Перник се проведе Ден на отворените врати с ученици от Професионална гимназия по техника и строителство "Арх. Йордан Миланов" град Перник.
При последното си посещение в гимназията д-р Александров покани учениците да посетят областната управа, тъй като срещата с него предизвика интерес в младежите и те изявиха желание да се запознаят отблизо с работата на областния управител и ръководената от него администрация.
Той посрещна своите гости в кабинета си и заедно дискутираха различни и интересни за тях теми. Децата от 8, 9, 10 и 12 клас споделиха и впечатленията си за решаването най-важните за развитието на област Перник въпроси.
Те имаха възможността да получат отговори на своите въпроси и от заместник областния управител инж. Валентин Димитров, главния секретар Цветана Пиралкова, директорите на дирекции и част от експертния екип на Областна администрация Перник.
По време на визитата възпитаниците на елитната гимназия бяха придружавани от директора на училището Цветелина Миленова. Зрелостничката Петя Сергиева документира срещата в снимки. Областният управител приветства нейната идея за фотографска изложба „Другата страна на известните личности на град Перник”. Скоро експозицията, която ще съдържа и снимки от посещението на областния управител в ПГТС "Арх. Йордан Миланов", ще бъде представена в Националния дворец на културата.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.