iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Събират се средства за лечението на Александър Николов

Събират се средства за лечението на Александър Николов 07_1406788696

Продължават да се събират пари за подпомагане на перничанин, който се нуждае от животоспасяващи операции и процедури.

Преди две седмици, само за 24 часа бе събрана сумата от 16 000 лева, с които средства финансово бе подпомогната първата операция на 57-годишния Александър Николов в клиника в Истанбул.

В кампанията по набирането на средствата са се включили хора дори с по 2 лева. Със средства са участвали общински съветници, политици, младежки организации, бизнесмени, близки и приятели на семейството от Перник. Кампанията в помощ на Александър Николов продължава, тъй като цялото лечение струва 52 000 евро, която сума е непосилна за семейството. Между 15-20 септември на Александър му предстои контролен преглед в болницата "Джон Хопкинс" след приключилия първи етап на лечение. От резултатите ще стане ясно още колко интервенции с кибер-нож ще бъдат назначени от лекарите, като на този етап се предвиждат три процедури. Втората интервенция с кибер нож ще струва на Александър и семейството му 7 500 евро, които средства трябва да бъдат събрани най-късно до средата на септември.

В България има кибер-нож само в Плевен, но има обучен персонал само за гинекологични операции. Семейството е подало необходимите документи за финансово подпомагане и в Комисията за лечение в чужбина към Министерството на здравеопазването.

Можете да помогнете:АЛЕКСАНДЪР СТАНОЕВ НИКОЛОВ

PayPal AKAUND: [email protected]

Прокредит Банк BG57PRCB92301013301429

Източник: dariknews.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.