22 тона испанско дарение

22 тона дарение получи Община Радомир в началото на тази седмица, съобщи кметът инж. Златко Стойчев. Помощта е от Испанската неправителствена организация "За мир, разоръжаване и разбирателство" със седалище в град Сарагоса и от кмета на приятелския на Радомир испански град Утебо. Община Радомир е освободила пратката на митницата, а представители на испанската неправителствена организация у нас са придружили до Радимир ТИР-а с помощите.
Дарението съдържа почистващи и хигиенни препарати, опаковани хранителни продукти, ученически пособия и нови дрехи. Кметът инж. Златко Стойчев е издал заповед за назначаване на комисия, която да разпредели помощта. В нея са включени представители на общинската администрация, на социални служби, на неправителствени стуктури.
Всички ученици ще получат подарък за първия учебен ден от дарението. Продуктите ще бъдат разпределени и предоставени на социално-слаби жители и на социалните домове, намиращи се територията на Радомирска община.
Това не е първото дарение, което радомирци получават от испанските си приятели от неправителствената организация( С финансовата й подкрепа преди време се извърши основен ремонт на клиничната лаборатория и родилното отделение на общкинската обница. В момента с финансови средства на организацията се риментира хирургичния блок в здравното заведение.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година