Д-2 дариха децата от дом Добро сърце

Музикантите от суперпопулярната българска група Д-2 направиха вчера дарение на Дома за деца с увреждания “Добро сърце”. Те подариха на малчуганите видео и касети с любими детски филми, купени с хонорарите от турнето на групата.
Освен забавления за малчуганите, те ги почерпиха и с цял кашон банани. “Носим ви банани, но без пишами”, пошегува се с децата Десо от групата. Малките се отблагодариха за подаръците с песнички, танци и драматизации на приказки. Гостите бяха впечатлени от талантливите деца в дом “Добро сърце” и с интерес разгледаха изготвените от децата пана, показвани в многобройни изложби. Малчуганите сюрпризираха прочутите си гости с детска дискотека.
Перник е последният град от националното турне на Д-2 под наслов “Моето лято звучи така”, чийто основен спонсор е мобилният оператор М-Тел. Във всеки град момчетата от Д-2 заедно с представител от общината посещават социални домове за деца, срещат се с тях и правят дарение. Представител на Община Перник вчера бе заместник-кмета по образование и култура Милан Миланов. От общината са насочили музикантите да направят дарението си в Дома за деца с увреждания “Добро сърце”. Малчуганите и целият персонал на фирмата казаха, че са много щастливи, че известните музиканти са дошли при тях. Момчетата от Д-2 не правят даренията си с комерсиална цел, а желанието им е да подарят на децата едно чудо, макар и за един ден. Те обмислят и обещават контактите и даренията за децата във всички градове да продължат. “Когато човек посети един такъв детски дом наистина оценява какъв е животът там”, казва Краси от Д-2.
Турнето на групата в България се състоя през юли месец и обхвана Видин, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Кюстендил и Перник. Поради изчерпване на предварителния тираж от втория албум - “2002” групата прави ре-тираж, който съдържа три нови клипа - към песните “100 години”, “Аз те искам” и Д-2 и Део - “Две следи напред” и се промоцира по време на националното турне.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година