ДСБ: Ще работим за успеха на Беронов и Николова

Кандидат-президентът на Демократическата парти, ДСБ,СДС и Земеделския народен съюз се казва Неделчо Беронов, съобщиха от перишката централа хората на Костов. В четвъртък петдесет и двама интелектуалци издигнаха кандидатурата на председателя на Конституционния съд за държавн глава, а на Юлиана Николова - за вицепрезидент. Тя е директор на фондация "Европейски институт" в България. Президентът трябва да бъде олицетворение на нацията, а Георги Първанов е олицетворение на партийни кръгове и тройната коалиция. Нашата демокрация не отговори на очакванията на хората, а стана в основата си разпределение на блага между политически партии и в основата на това е Георги Първанов, заяви Неделчо Беронов. Според него, държавният глава трябва да вижда цялата картина, а не отделна партийна гледна точка. Затова е нужна радикална промяна.
Аз съм от хората, които смятат, че човешкият живот е преди всичко дълг и изпитание. Човек съм на дълга и на честността и именно чувството ми за дълг ме накара да приема поканата да бъда издигнат за президент сподели Беронов пред препълнената галерия "Академия" в София, където е присъствало и ръководството на общинската организация в Перник.
Не искам децата ми да живеят във филма "Бразилия". Не искам нищо да ми напомня за "1984" на Оруел - така развълнувано обясни мотивите си да влезе в тази битка Юлиана Николова.
В специална декларация, прочетена от председателя на Инициативния комитет Васил Чобанов, лидерите на четирите партии - ДП, ДСБ, ЗНС и СДС заявиха категоричната си подкрепа за кандидат-президентската двойка. Искаме с общи усилия на президентските избори да спрем приемниците на бившата комунистическа партия, заели всички държавни власти, са обявили в общия текст Иван Костов, Петър Стоянов, Александър Праматарски и Стефан Личев. Заявяваме твърдата си воля да работим за победата на нашите кандидати и очакваме и други партии, граждански организации и личности, които да споделят нашите цели, да подкрепят г-н Беронов

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година