Към бившите - безмислостно

На пазара са ставали чудеса, става ясно ден из ден след уволнението на бившата управителка /виж стр.2/. Може и така да е. Обаче защо всичко се избълва изведнъж и се търси отговорност със задна дата, а негативите не са пресичани навреме.
Навъртени били 5 300 лв. за телефон за година. На месец това прави 440 лв. При 22 работни дни - точно по 20 лв. на ден. Разделено на 8 работни часа - по 2.50 на час. Можем да сметнем и в минути, но няма нужда. Важното е, че телефонът е вдиган за набиране на всеки 5 минути.
Но още по-важното е защо не се вдигна патаклама още след първите 1-2 месеца на космически телефонни сметки. Бившата управителка щеше да е бивша още миналата година, ако от Високата къща бяха строги, но справедливи, каквито са днес.
Обърне ли се каруцата - пътища много. Тръгне ли едно общинско предприятие към фалит - виновен е бившият началник. Настоящият пише оздравителна програма и вади на показ борчовете. За да могат утре да извадят и неговата телефонна сметка. Щото време за дирене на сметка на бившите винаги има.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година