Коалиция за България се регистрира първа за изборите

Кандидат-депутатите от листата на “Коалиция за България” вчера първи подадоха документите си за регистрация в Районната избирателна комисия.
По първоначалното впечатление на РИК нашите документи са в пълен обем, съгласно изискванията на закона, каза водачът на листата на червените Ангел Найденов. Надяваме се, в най-скоро време тя да се произнесе с решение и то да бъде положително. Подаваме листа с 10 кандидати за народни представители. За нас, това да подадем първи своите книжа в РИК, изразява степента на готовност, на ангажираност и на отговорност на всички нас, като кандидати за народни представители. Бих искал да призова перничани да гласуват. Защото само чрез вота си всеки един от нас може да изрази своето отношение и към действащи политици, и към опозиция, и към кандидати да депутати. Единствено по този начин хората могат да изразят своето виждане за бъдещето си, но и на своето ежедневие. Аз искрено се надявам, че внимателното запознаване с посланията, с целите, с приоритетите, които ще бъдат предмет на внимание от страна на гражданите спрямо кандидатите на депутати, ще даде предимства на БСП и на “Коалиция за България”, допълни Ангел Найденов.
Надявам се, че във факта, че сме първите подали документи за регистрация в РИК, има символ. Това означава, че вярваме, че ще бъдам първи и на 26 юни, каза лидерът на БСП инж. Ненко Темелков, който е втори в кандидат-депутатската листа на “Коалиция за България”. Безспорно нашият водач Ангел Найденов е политик от национално значение, човек с много голям опит и като кмет, и като областен управител, и като депутат. В нашата листа са най-успелият кмет на кв. “Изток” Росица Янакиева, д-р Семион Василев с хилядите операции, с които е спасил много човешки живота, Иван Димитров, който е много добър специалист в областта на сигурността, д-р на и.н. Венцислав Тодоров, когото познават всички, занимаващи се със земеделие, Ива Димитрова с диплома по политически мениждмънт, получена в Страсбург и Весела Мангейна, която е магистър по икономика. Надаваме се, че имената и личностите, които предлага “Коалиция за България” не само ще впечатлят перничани, но и ще ги убедят да гласуват за нас, защото ние можем да предложим социално отговорно управление на България и на Пернишка област, допълни инж. Ненко Темелков.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година