Миниоранжерии за канабис в Земенско и Радомирско

Миниоранжерии за канабис в Земенско и Радомирско

Пернишки криминалисти разкриха две миниоранжерии за отглеждане на канабис в района на общините Земен и Радомир. Трима са арестуваните за 24 часа с полицейска заповед.
В спецоперациите са участвали служители на секторите “Противодействие на икономическата престъпност”, “Противодействие на криминалната престъпност” при Областната дирекция на МВР в Перник и военна полиция, под ръководството на Военно окръжна прокуратура – София. В къща в земенското село Блатешница, обитавана от столичанина Ц.Р. на 26 години е открито специално помещение, в което са намерени и иззети 80 саксии с насаждения от канабис, както и голямо количество посадъчен материал от същия тип.
В радомирското село Гълъбник в къща е открито оранжерийно съоръжение за отглеждане на меката дрога. Иззети са 20 саксии с растения, както и 27 000 кутии цигари без акцизен бандерол, незаконно притежаван пистолет с неустановена марка и модел и пълнител с осем броя патрони. Разследващите са установили, че и тази нарколаборатория е свързана с 26-годишният Ц.Р. Задържани са още двама човека, имащи отношение към отглеждането на канабиса. Това са 35 и 21-годишни перничани, чиято съпричастност е в процес на установяване. Иззет е и микробус Фолксваген “Транспортер” с който се е придвижвал 26-годишният столичанин. 

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година