Незаконен пистолет иззет при спецоперация

Незаконен пистолет иззет при спецоперация

67 шофьори са санкционирани по време на специализирана полицейска операция в Пернишко. Други петима са карали с алкохол в кръвта над 1,2 промила. По време на акцията е иззет и незаконно притежаван пистолет.
Операцията е проведена на територията на региона през почивните дни. Целта на засиления контрол е била установяване на водачи, шофиращи след употреба на алкохол, превишена скорост, липса на документи за правоспособност и техническа изправност на автомобилите.
Съставени са 36 акта и 31 фиша за различни нарушения на Закана за движение по пътищата. Петима са карали пияни с концентрация на алкохол в кръвта от 1,24 до 2,45 промила. По всички случай са започнати бързи производства.
В рамките на акцията е задържан мъж с незаконно притежаван газов пистолет. Органите на реда спрели за проверка 28-годишния жител на областния град К.Г. При проверката станало ясно, че перничанинът носел в себе си газов пистолет с един патрон в пълнителя. Оръжието, за което пернчанинът не успял да представи документи за произход, е било иззето от служителите на реда до пълното изясняване на случая. Съставен му е и акт по Закона за МВР.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година