Младеж блъсна пешеходка и избяга от местопрестъплението

Младеж блъсна пешеходка с леката си кола в центъра на Перник, а после избяга от местопроизшествието в четвъртък, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. Малко по-късно полицията задържа беглеца - 20-годишният Д. Н.
Инцидентът станал към 14 часа на ул. “Петко Каравелов” близо до закрития мост. Лек автомобил “Лада” с пернишка регистрация не успял да спре навреме и блъснал пресичащата пътното платно 65-годишна жена. След това младежът се уплашил и вместо да спре и да помогне на прострадалата, настъпил газта на руското возило и избягал от местопроизшествието. В района на Руския битак в Перник 20-годишният водач спрял и изоставил “Ладата”, а след това опитал да се скрие с бягство.
Бдителни граждани, които станали неволни свидетели на инцидента, обаче записали номера на автомобила и пред дошлите на място служители на реда описали шофьора. След извършване на кратки заградителни и оперативно-издирвателни мероприятия униформените успели да задържат беглеца в района на бившия бар “Олгин”. Взета му е кръвна проба за алкохол и е настанен в ареста на РДВР за 24 часа. По случая е образувано дознание.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година