Отличиха петима учители

На петима учители от областта ще им бъде връчена почетна грамота "Неофит Рилски", информира началникът на Регионалния инспекторат по образованието Ваня Коконова. Избраните педагози са Велин Троянов - директор на 12-то ОУ "Васил Левски", Ангелина Тасева - учител по професионална подготовка в Технологичната професионална гимназия "Мария Кюри", Аглая Русева - учител по биология и здравно образование в ПГТС "Арх. Йордан Миланов", Венера Божилова - учител по физика в ОУ "Св. Иван Рилски" и Мариета Атанасова - учител по история и философия в ГПЧЕ "Симеон Радев".
Критериите, по които са били подбрани преподавателите са включвали : високи резултати на учениците на национални и международни олимпиади и конкурси, постижения в съответната професионална област или в методиката на преподаване, използване на съвременни интерактивни методи на преподаване и обучение, както и новаторски дух.
Отличията са по повод честването на 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Наградите ще бъдат връчени в навечерието на празника.
В град Тетевен бяха избрани от всички училища в града, заслужили учители, на които ще бъде връчена почетна грамота "Неофит Рилски", по случай 24 май - Ден на славянската писменост и култура. Те бяха подбрани, според високите резултати на учениците си, които са взели участие в национални и международни олимпиади.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година