Празник за влизането на Миньор в професионалния футбол

Последният домакински мач на Миньор в първенството на В югозападната ни футболна група ще се изиграе в неделя - 22 май. Съперници на перничани са футболистите на Хебър Пазарджик, един тим, който преди началото на първенството специалистите сочеха като един от фаворитите в аматьорската група.
В есенния дял на първенството перничани победиха с 4:0 състава на Хебър като гости.
Преди началото на мача и след него ще има тържество, организирано от ръководството на Миньор по повод влизането на състава в професионалния футбол. Треньорския щаб и футболистите основателно очакват всички любители на този спорт в града ни да дойдат в почивния ден и да поздравят перничани за успешното представяне във В група и влизането им в Б ешелона. Съставът на жълто-черните не можа да постави рекорд и да отбележи 100 гола за първенството, но и разликата между него и вторият в класирането е достойна за поздравление. На практика момчетата бяха почти сигурни за Б групата още на финала на есенния дял от първенството. Представянето им беше много добро, като паралелно с това участваха успешно и в срещите от турнира за аматьорската лига. За жалост завчера футболистите не можаха да се поздравят с трофея, след като нямаха късмет при изпълнението на дузпи. Вероятно тази загуба ще се отрази донякъде на самочувствието с което ще излязат в неделя на терена, но футболът е такава игра- има победи и загуби, важното е да губиш и печелиш с достойнство.
Още в началото на седмицата от ръководството на клуба са разпратили покани до изявени перничани, спортни деятели и ръководители, които да уважат последния домакински мач на Миньор. Очаква се на стадиона да бъде освен кметът на града и нейните заместници, но и голяма част от кандидат-депутатите за нашия град.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година