Шестгодишни момичета първи на Парада на близнаците

Шестгодишните близначки Адриана и Антония завладяха сърцата на публиката и журито на “Парада на близнаците”, който се проведе в началото на седмицата. Проявата бе организирана от Общинския младежки дом и Община Перник. 19 двойки близнаци участваха в надпреварата.
Три бяха кръговете на състезанието: за най-чаровна усмивка за артистични изяви и надиграване. В края на парада всички си тръгнаха с грамоти.
За спечелилите първо място момичета наградата беше 250 лева, класираните на второ място Иван и Михаел си тръгнаха със 150 лева, а поставените на трето място Алек и Яна взеха 100 лева.
Журито което оценяваше близнаците беше председателствено от кметът на Община Перник Антоанета Георгиева. Негови членове бяха директорът на ОбМД Милчо Спасов и директорът на драматичен театър “Боян Дановски” Любомир Бъчваров.
Песни стихотворения и танци бяха част от “минутката на таланта”. Най-оргинално изиграно хоро беше бебешкото. За активно участие на парада най-малките близнаци бяха наградени с пакет памперси, а останалите участници с торти, пици и ранички.
За доброто настроение на близнаците и публиката пя чаровната фолкпевица Нелина.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година