Спор за ливади приключи с убийство

Спор за ливада приключи с убийство в трънското село Милкьовци, информира регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
Разправията станала към 13.30 часа в местността “Кореняча” край селото. От дълго време претенции за имота имали 72-годишният Генчо Б. от София и 57-годишният местен жител Илия С. Кавгата се точила няколко години, напоследък дори било заведено и съдебно дело, разказаха местни хора.
Страстите се разгорещили в сряда по обяд. По време на скандала 72-годишният Генчо извадил законнопритежавания от него пистолет “Макаров” и стрелял срещу своя опонент. Куршумът попаднал в областта на гърдите на Илия. Тежко раненият мъж бил транспортиран до болницата, но на път към здравното заведение издъхнал.
Извършителят е арестуван от органите на реда. Той е задържан в ареста на Териториалната следствена служба в Трън. Оттам са образували следствено дело. Работата по случая продължава.
Генчо Б. е жител на столицата. Той е бивш миньор и пенсиониран военен. Жители на Милкьовци казаха, че убитият бил познат в селото като много кротък и разбран човек.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година