Със 7 куршума убиха перничанин пред дома му в Димова махала

32-годишен перничанин бе убит със 7 куршума миналата нощ в пернишкия квартал Димова махала, съобщиха от Областната дирекция на полицията. А. К. е прострелян на паркинга пред бл. 12, когато се прибирал у дома към 23.45 часа. Убийството било извършено професионално и живущите наблизо не са чули никаква суматоха. Тялото на загиналия е намерено малко по-късно, проснато на асфалта, от случайни минувачи.
Лицето не е от криминалния контингент и няма криминални прояви, заяви вчера директорът на Областната полиция Тодор Илиев. Загиналият се занимавал с частен бизнес. В момента се работи по 5 версии, като 3 от тях са основни. Засега се знае, че е стреляно с пистолет, но марката все още е неизвестна. 7 от куршумите са попаднали в тялото. Два от тях са смъртоносни. Единият е засегнал главата и е разкъсал главния мозък, а другият - областта на гърдите. Останалите са покосили странични части на тялото. А. К. е починал от остра кръвозагуба.
До обяд вчера мястото на трагедията бе отцепено от полицейски служители, които извършваха оглед. Разпитани са множество перничани, но засега няма заподзрени лица. От местопроизшествието са иззети гилзи, които са предадени за експертиза. Има предположения, че килърите са пътували с лек автомобил. По случая е образувано дознание.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година