Успокоиха се страстите около царските кредити

Успокоиха се страстите около царските кредити в Перник. В клона на ОББ се отпуска средно по един микрокредит на месец. Не по-различно е положението и в пернишкия клон на “Хебросбанк”. В Обединена българска банка са разрешени едва 10 кредита от старта на програмата за микрокредитиране досега. Най-често отпусканите заеми са за заведения за обществено хранене и хлебопекарни, съобщи директорът на клона Димитър Алексиев. Според него потребителските заеми са по-предпочитани от клиентите, защото условията за кандидатстване са по-облекчени.
От началото на годината до този момент в ОББ са отпуснати около 400 кредита. Кредитният портфейл на банката съдържа по всяко време на годината около 1000 кредита. За клиентите, работещи в системата на РДВР, “Топлофикация” и “Електроразпределение” банката предоставя по-облекчени условия при теглене на заеми. Максималният размер, която отпуска на кредитоискателите от тези предприятия е 10 000 лв., а срока на погасяване е до 5 години. За заема от клона на ОББ не искат поръчители.
В Банка ОББ съвсем скоро ще заработи новият продукт “Заеми за почивка”. За осигуряване на годишен отдих кредитът ще бъде между 500 и 3000 лв.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година