Венцислава Крумова отново е лидер на СДС

Венцислава Крумова беше преизбрана за лидер на Общинската организация на СДС. Нейни заместници станаха Роберта Борисова и Бойко Бойков. Това решиха членовете на синята партия на своя форум, провел се в края на миналата седмица.
На него бяха обсъдени новите технологични правила и се взеха решения съобразно новия устав на формацията, приет на Националната конференция на СДС. Доклад за свършеното досега и за предизвикателствата, които стоят пред партията.
СДС се появи от недоволството на народа, каза лидерът Венцислава Крумова. Ние всички, събрали се тук, работим за създаването на обществено доверие и авторитет на партията в Пернишка община. От създаването си досега СДС премина през успехи и поражения, разцепления и обединения и компромиси. Резултатите от парламентарните избори през 2005 година катализираха процесите, които доведоха да свикването на 15-та и 16-тата конференции на партията. На тези форуми беше избран нов лидер и ново ръководство, беше приет нов устав. Последните избори за Народно събрание бяха изключително важни и отговорни за нас. Ние си давахме ясна сметка, че в условията на спечелени местни избори в Перник, очакванията към общинската организация на СДС са големи. Ние осъзнавахме, че в тази кампания трябва да осъществим принципите и правилата, на които се базира целостта на общинската структура, защото това беше гаранция за запазване на доверието, което получихме, каза Венцислава Крумова. Критично и с отговорно, тя направи отчет на постигнатото и на пропуските в работата на организацията.
Делегатите на общинското събрание на СДС бяха категорични, че десните партии в страната трябва да се обединяват при взимането на отговорни решения, защото само тогава могат да бъдат силни, а политиката им - печеливша.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година