„Атака” Перник твърдо зад Волен Сидеров

„Атака” Перник твърдо зад Волен Сидеров

Структурите на Атака в областта твърдо застават за Волен Сидеров и националното ръководство и подкрепят напълно действията им – това каза на пресконференция председателят на партията в Перник Румен Ваташки. Той беше категоричен, че с регистрацията си в деня, когато беше избрано правителството на страната Сидеров е постъпил като отговорен политик. При присъствието на патриарха, президента, представители на дипломатически мисии – това е било единственото национално отговорно поведение. Още повече, че веднага след това парламентът е започнал приемането на закони,които са особено важни за обществото – промените, касаещи нападенията над учители и медици.

Ваташки беше категориечн, че напълно отговорно може да се каже, че с това което направи Сиденор на практика уволни Бойко Борисов и направи невъзможно връщането му във властта. Борисов който купи 10 депутата от Атака в миналия парламент и присвои близо 2 и половина милиона държавна субсидия. ГЕРБ докара народа до неподозирана мизерия, хората започнаха да се самозапалват в знак на безисходица и протест – това не се е случвало досега.

Ваташки коментира и действията на НФСБ който се явява защитник на Борисов. Според него тази партия не е можала да изпълни онова което се е изкало от нея – а именно като патерица на ГЕРБ и нова националистическа формация да работи за унищожението на АТАКА. "Много хора все още свързват телевизия СКАТ със Сидеров. "Национален фронт за спасение на България" бе създаден като политическа структура, за да обезсили "Атака". Въпреки това обаче ние постигнахме най-добрия си резултат досега на парламентарните избори"- коментира Павел Павлов от местното ръководство на "Атака". Той съобщи, че в последно време има голям интерес към партията на Сидеров в региона, тъй като много млади хора са изявили желание да членуват в партията. В момента някои клубове в областта са започнали отново да функционират и се работи по структурирането на организацията.От "Атака" съобщиха още, че на местно ниво категорично ще настояват за създаване на велоалея в Перник. "Случаят с убитата на пътя велосипедистка от Тева бе позабравен покрай изборите. Перник задължително трябва да има велоялея и това твърдо ще го отстояваме пред местната власт. Готови сме и за протестни действия, ако нищо не се направи"- заяви Милослав Милчев от младежката организация на "Атака".

Вчера стана ясно също, че се работи много сериозно по тръгването в национален ефир на национално радио АТАКА, чиято единстена цел ще бъде разпространението на идеите на партията и привличането на все повече хора за тяхната кауза.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година