Пернишката „Атака” готова и в столицата да отстоява идеите си

Пернишката „Атака”  готова и в столицата  да отстоява идеите си

От „Атака” Перник заявяваме категоричната си позиция, че изборът на Делян Пеевски за председател на ДАНС е опит олигархията да овладее тази държавна институция. От времето на управлението на ГЕРБ сме свидетели на опити на определени икономически кръгове, свързани с криминални структури да използват държавните постове за да разчистват сметките помежду си – това каза на пресконференция лидерът на Атака в Перник Румен Ваташки.

Самото предложение на Пеевски показва, че ДПС и БСП са зависими от тези икономически кръгове. Атака Перник е категорично против в правителството на Орешарски да влизат политически кадри на ДПС, които са се компрометирали с антибългарски изказвания.

Във връзка с протакането при назначаване на областен управител в Перник от партията заявяват категоричната си позиция, че са против за областен управител на Перник да бъде назначен човек на ДПС – каза Ваташки.

Относно среднощните вандалски прояви и изтъпления на така наречените протестиращи пред централата на Атака в София, ние приветстваме нашите симпатизанти и членове, които достойно защитиха централата на партията от хулиганските прояви на платени агитки, които замеряха представителите на Атака с камъни, павета, бутилки, следствие на което има и ранени.

Ние сме готови да заминем за София и да защитим централата си от хулиганите и призоваваме структурите на Атака в цялата страна да направят същото. За нас е необяснимо бездействието на полицията и жандармерията , която допусна да се допуснат тези ексцесии. Централата на Атака не е място пред което да се протестира, защото ние не сме били в управлението и един ден. Това се прави целенасочено и е отмъщение за принципната ни позиция по отношение на ГЕРБ . Криминални структури свързани с ГЕРБ, РЗС и НФСБ насърчават платени агитки пред централата на Атака , защото нашата партия им пречи за доразграбването на държавата и иска въздействие за тяхното криминално управление – каза в заключение Румен Ваташки.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година