ВМРО призовава ГЕРБ да спазват законите

ВМРО призовава ГЕРБ да спазват законите

В последните месеци ставаме свидетели на съмнителната активност на представители на ПП „ГЕРБ” в гр. Перник, която се заключва в натиск над извънпарламентарните политически партии. Общинските съветници и ръководни кадри на партията на Цветанов и Борисов се опитват по всячески начин чрез Общински съвет – Перник да отнемат възможността на малките партии да функционират нормално, като поголовно се отнемат клубовете и офисите им. Това се казва в разпространено изявление на пернишкото ръководство на ВМРО до медиите в областта.
От ВМРО – Българско национално движение заявяваме, че няма да допуснем представители на ПП „ГЕРБ” да извършват самоуправство, като нахлуват в чужди клубове, каквито опити има и днес. От няколко седмици върху членовете на „ВМРО – Българско национално движение” се прави опит за натиск без документи, без заповед от страна на кмета, без да бъде спазена процедурата по Закона за общинската собственост и Наредбата за общинската собственост, клубът на ВМРО в гр. Перник да бъде предаден на активисти на ПП „ГЕРБ”.
Тъй като се опасяваме от посегателство над имота сме уведомили Районна прокуратура – Перник и ОДМВР – Перник и разчитаме на тяхната намеса в случай, че самозабравилата се партия, която беше изгонена с камъни, се опита да обсеби общинска собственост.
Призоваваме ПП „ГЕРБ” най-сетне да започне да спазва установения правов ред и законите в страната, а не да продължава да се държи като групировка от 90-те години, казват още от пернишката структура на ВМРО.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година