iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ноември 2017

Търсим работници

Фирма търси работници ( мъже ) за производствен цех в Перник.

Мъже от Перник са издирваните за серия обири на банкомати

Мъже от Перник са издирваните за серия обири на банкомати 11_1510647750

Тодор Богданов, Кирил Йорданов – Джонката и Кирил Микев са издирвани. Причината е серия обири на банкомати, като заподозрените са от Перник и затова градът през целия ден беше под полицейска обсада. Всички те се са близки до известния пернишки касоразбивач Валентин Кирилов – Пуйката, съобщават от бТВ. Били са близки и с разстреляния през 2013 г.

Перничанин е санкциониран за нерегламентиран превоз на пътници

Перничанин е санкциониран за нерегламентиран превоз на пътници 11_1510647297

Перничанин е санкциониран. Причината е нерегламентиран превоз на пътници, като акцията е проведена в края на миналата седмица от служители на секторите „Противодействие на икономическата престъпност“ и „Пътна полиция“ при ОДМВР – Перник.

Жител на с. Мърчаево е задържан за хулиганство

Жител на с. Мърчаево е задържан за хулиганство 11_1510647072

Жител на с. Мърчаево е задържан. Причината е хулиганство, като престъплението е извършено вчера в пернишкото с. Кладница. Рано сутринта 57-годишен столичанин пристигнал на вилата си. Започнал да разтоварва багаж от колата си, когато до него се появил мъж, който започнал да се държи грубо и да му иска телефона да се обажда на него близки.

Лек автомобил е изпотрошен в Перник

Лек автомобил е изпотрошен в Перник 11_1510646851

Лек автомобил е изпотрошен. Това се случи в Перник, като инцидентът е станал на 10 ноември, малко преди полунощ, на ул. „Георги Мамарчев“ в областния град. Неизвестни изпочупили задното панорамно стъкло, предните фарове, калник и броня на лек автомобил Фолксавегн „Голф“, собственост на 26-годишен перничанин. Местопроизшествието е посетено от служители на Първо РУ – Перник.

Двама са задържани за притежаване на наркотични вещества

Двама са задържани за притежаване на наркотични вещества 11_1510646496

Двама са задържани. Причината е притежаване на наркотични вещества, като акциите са проведени на 10 и 12 ноември от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник. Спецполицаите претърсили дом на ул. „Варна“ в областния град, обитаван от 19-годишния М.П.

Два пожара в апартаменти са гасени от пернишките огнеборци

Два пожара в апартаменти са гасени от пернишките огнеборци 11_1510646208

Два пожара в апартаменти са гасени. Това се случи от пернишките огнеборци, като на 10 ноември, около 11,30 ч. е подаден сигнал за горящ апартамент на ул. „Воронеж“ в кв. Изток. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са мебели, ламперия, бяла, черна и компютърна техника, врати и прозорци, камина, печка и окачени тавани. Няма пострадали хора.

предлагам работа

Предлагам работа за майстор лепене на плочки и майстор шпакловане. Работата е постоянна не само за определен обект. Заплащането е веднъж седмично.

Зимни Гуми

Зимни Гуми 11_1509877979

Зимни Гуми

Снимки

Членове на Централна рибно опазваща организация извършиха нощна проверка на яз.Пчелина

Членове на Централна рибно опазваща организация  извършиха нощна проверка на яз.Пчелина 11_1509647888

На 31.10.2017година членове на Централна рибно опазваща организация извършиха нощна проверка на яз.Пчелина, като пред Гребната база са намерени и извадени около 500 метра хрилни мрежи.
Освободени и върнати във водата са 2 бр.бели риби с тегло 2 и 3 кг.Мрежите са унищожени от екипа на ЦРОО.Подаден е сигнал към ИАРА.На сигнала не е реагирано.

68-годишен мъж ще отговаря за причиняване на средна телесна повреда на малко дете

68-годишен мъж  ще отговаря за причиняване на средна телесна повреда на малко дете 11_1509647661

68-годишен мъж ще отговаря пред съда. Причината е причиняване на средна телесна повреда на малко дете, като на 27 април тази година, в пернишкия кв. „Изток“ се откъртила мазилка от изнесена тераса на апартамент и ударила стоящото долу 6-годишно момиче. Детето получило множество травматични наранявания и разкъсвания. Органите на реда започнали разследване.

Радомирец ще бъде глобен

Радомирец ще бъде глобен 11_1509647427

Радомирец ще бъде глобен. Причината е фалшив сигнал на тел.112, като случаят е от 25 октомври през нощта, когато мъж се обадил на единия телефонен номер за спешни повиквания и заявил, че в жилищен комплекс „Тракия“, във вход на блок има престрелка и ранен човек. Незабавно органите на реда направили проверка, но не установили посочените данни.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.